Fotografie fashion

calendar lafor 2017
Calendar Lafor 2017
18/03/2020
Fotografie fashion
  • TaskFotografie fashion - pret a porter
parallax background

IFotografie fashion - Pret a Porter

Fotografie fashion


Fotografie fashion -Fie ca vorbim despre cei ce doresc sa vanda online imbracaminte si accesorii vestimentare, sau despre cei ce doresc sa isi creeze un portofoliu specializat (make-up artisti/ hair-stylisti), fotografia de fashion este extrem de importanta. Fotografiile pot fi realizate atat intr-un studio foto din Bucuresti, cat si in locatia clientului sau intr-o locatie stabilita de comun acord (outdoor sau interior).Fotografie fashion


Fotografia de Moda


Fotografia de moda

În genere, fotografia de moda aduce laolalta viziunile și concepțiile mai multor indivizi ce conlucrează la realizarea produsului finit. Makeup artistul, hairstilistul, stilistul, designerul, modelul – munca unei întregi echipe omogenizată de viziunea fotografului.

În fotografia de moda, accentul este pus pe stilizare și haine. Dacă fotografiile apar într-o serie, de cele mai multe ori hainele se schimbă de la cadru la cadru, și adesea se face și o schimbare de make-up/păr pentru a se acomoda o anumită ținută. Aș putea spune că în fotografia de modă cauți locația și modelul care se potrivesc cu anumite haine, mai degrabă decat invers.

Pret a porter by Nicoleta Negura

Colectia este realizata de Nicoleta Negura ese pret a porter , realizata din catifea de matase, bumbacuri de Damasc. Acesorizarea este lucrata manual. Piesele sunt editie limitata.